Olaplex på Hårkällaren

Olaplex bakgrundsbild

Gör din Olaplex-färgbehandling hos oss på Hårkällaren i Norrköping. Nu kan du bleka, färga och permanenta ditt hår och samtidigt laga det. Det låter otroligt, eller hur?

Olaplex har slagit igenom med dunder och brak i USA och andra delar av världen, det har ruskat om hela frisörbranchen. Det Olaplex gör är att laga de bindningar i håret som skadas vid behandlingar med kemikalier (såsom färg, blekning, permanent etc.). Bindningarna i håret skadas även av värmetänger, väder och vind.

Vi på Hårkällaren var så klart bland de första i Norrköping att lägga vantarna på Olaplex när vi hörde talas om det och efter att ha testat produkten är vi helt lyriska av de resultat vi har uppnått hittills.

Du kan välja att endast göra en Olaplex-behandling för att reparera ditt hår eller så blandar vi den i färg, blekning eller permanent för att inte skada håret. Om du väljer att göra den ihop med din färg- eller permanentbehandling får du ett rabatterat pris.
Endast Olaplex-behandling tar ca. 45 minuter.
Det finns även produkter man kan köpa med sig hem för att underhålla och laga de bindningar i håret som förstörs i vardagen, fråga oss om pris.

Vill du läsa mer om Olaplex? Klicka här: http://olaplex.se/

Olaplex Intro Kit Olaplex - jämförelse

%d bloggare gillar detta: