Olaplex på Hårkällaren

Gör din Olaplex-färgbehandling hos oss på Hårkällaren i Norrköping. Nu kan du bleka, färga och permanenta ditt hår och samtidigt laga det. Det låter otroligt, eller hur?
Olaplex har slagit igenom med dunder och brak i USA och andra delar av världen, det har ruskat om hela frisörbranchen. Det Olaplex gör är att laga de bindningar i håret som skadas vid behandlingar med kemikalier (såsom färg, blekning, permanent etc.). Bindningarna i håret skadas även av värmetänger, väder och vind.
Vi på Hårkällaren var så klart bland de första i Norrköping att lägga vantarna på Olaplex när vi hörde talas om det och efter att ha testat produkten är vi helt lyriska av de resultat vi har uppnått hittills.
Du kan välja att endast göra en Olaplex-behandling för att reparera ditt hår eller så blandar vi den i färg, blekning eller permanent för att inte skada håret. Om du väljer att göra den ihop med din färg- eller permanentbehandling får du ett rabatterat pris.
Endast Olaplex-behandling tar ca. 45 minuter.
Det finns även produkter man kan köpa med sig hem för att underhålla och laga de bindningar i håret som förstörs i vardagen, fråga oss om pris.

Vill du läsa mer om Olaplex? Klicka här: http://olaplex.se/

650 kr

Bra att veta:

380 kr i samband med färg- eller permanent-behandling
Tidsåtgång: 45 minuter
Artikelnr: olaplex Kategorier: , Etikett:

Vem ligger bakom Olaplex?

Varumärket Olaplex säljs och marknadsförs i Sverige av Baldacci AB

Hur fungerar Olaplex?

Den absolut största skillnaden är Olaplex-molekylen som sammanlänkar svavelbindningarna i håret. Det finns ingen annan produkt som kan erbjuda detta.

Var kan jag göra min Olaplex behandling?

Gör din Olaplex-färgbehandling hos oss på Hårkällaren i Norrköping. Nu kan du bleka, färga och permanenta ditt hår och samtidigt laga det. Det låter otroligt, eller hur?

Kan jag färga håret i samband med Olaplex-behandling?

Du kan välja att endast göra en Olaplex-behandling för att reparera ditt hår eller så blandar vi den i färg, blekning eller permanent för att inte skada håret. Om du väljer att göra den ihop med din färg- eller permanentbehandling får du ett rabatterat pris. Läs mer om Olaplex och färgning.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Olaplex på Hårkällaren”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alltid på Hårkällaren

Kaffe eller Te

Vi bjuder alltid på kaffe eller något gott te medan du sitter i verkningstiden på din behandling. 

Gratis WiFi

Självklart har vi gratis WiFi till våra kunder.

Tyst klippning

Boka en tyst klippning så pratar vi endast vid konsultationen.

Det är vi som är Hårkällaren

Ulrika Utbildning: frisörskola, gesällbrev, mästarbrev
Marika Utbilding: frisörskola, gesällbrev
Sara Utbildning: frisörskola, gesällbrev