Om oss

Mer om Hårkällaren Hos oss på Hårkällaren i Norrköping erbjuder vi dig ett varmt bemötande och professionellt omhändertagande! I vår fina…
Ullis 2018 fixad 274x302 1 - Om oss

Ulrika

ulrika började som elev på Klippoteket 1987 och därefter som anställd på Kam & Sax. efter att ha varit anställd ett par år så startade ulrika, ihop med maud,  Hårkällaren år 1992. år 2001 hade maud & ulrika växt ur lokalerna och hittade nya i samma hus  som passade perfekt. i början av 2012 så genomfördes en stor renovering av salongen för att modernisera och anpassa den optimalt till verksamheten. ulrika har en stor familj och hennes stora passion i livet, förutom frisör-yrket, är att resa.
utbildning: frisörskola, gesällbrev, mästarbrev och ett stort antal olika kurser och specialutbildningar genom åren.

Mika 2018 fixad 286x302 1 - Om oss

Mika

mika började som elev på hårkällaren för att sedan arbeta som anställd ett par år på en av Linköpings största salonger. 2003 startade mika eget och kom tillbaks  till oss på hårkällaren. mika är mamma till Nova som föddes våren 2011, Tuva som föddes januari 2014 och lilla Leah som föddes 2019. tillsammans med sin kära brandman har de renoverat sitt fina hus.
utbildning: frisörskola, gesällbrev och ett stort antal olika kurser och specialutbildningar.

Sara 2018 fixad 295x302 1 - Om oss

Sara

sara kom till oss på Hårkällaren i början på januari 2018 och hon har jobbat som frisör i många år och har en lång erfarenhet av yrket. sara har senast jobbat på en större salong på Drottninggatan och innan det på en salong i Söderköping. Hon är sambo med sin Tobias och har tre stora grabbar som alla brinner för innebandy.
utbildning: frisörskola, gesällbrev och ett stort antal olika kurser och specialutbildningar.


Mer om Hårkällaren

Hos oss på Hårkällaren i Norrköping erbjuder vi dig ett varmt bemötande och professionellt omhändertagande! I vår fina frisörsalong på Generalsgatan 74 i Norrköping jobbar vi – Ullis, Mika och Sara – tre entusiastiska frisörer som är redo att förverkliga dina önskemål. Vi utför bland annat klippningar, färgförändringar och hårförlängningar. Dessutom vägleder vi dig gärna i ditt val av hårvårdsprodukter. Hos oss på Hårkällaren jobbar vi för att det ska vara en trevlig plats att komma till, vi har en mysig och härligt avslappnande lyxig miljö. Vi bjuder alltid på kaffe eller något gott te medan du sitter i verkningstiden på din behandling.