Klippning Lyx

Vi inleder alltid en klippning med en konsultation där vi tar reda på så mycket som möjligt om dina önskemål, hur mycket tid du vill lägga på ditt hår och naturligtvis ger vi dig råd om vad som passar till dig och din ansiktsform och även vad du behöver för produkter för att kunna sköta ditt hår på bästa sätt.
En klippning kan vara allt ifrån att toppa håret några millimeter till att klippa en helt ny frisyr. Det viktigaste för oss är att du blir helt nöjd.
För dig som behöver lite extra, ex. så kanske du känner dig osäker på vilken frisyr du vill ha eller så vill du ha extra styling eller så känner du att du vill ha en extra lång konsultation så har vi Klippning XL – då avsätter vi en hel timme så vi i lugn och ro kan hjälpa dig till dina mål med din frisyr!
Att få håret tvättat i samband med din klippning är för oss helt självklart, skön massage med ett passande schampo och balsam är en avkopplande härlig stund.
Vi avslutar med en enkel styling med passande produkter. Ofta klipper vi ditt hår i både blött och torrt hår för att både du och vi ska se slutresultatet innan vi är helt nöjda.

  • Inklusive hårtvätt med ekologiskt schampoo och föning
  • Inpackning
  • Hårbottenmassage

710 kr

Bra att veta:

Hårtvätt med ekologiskt schampoo och föning ingår självklart  i priset
Artikelnr: klippning-lyx Kategori: Etikett:

Relaterat