Om oss

Det här är vi som jobbar på Salong Hårkällaren. Du hittar oss på Generalsgatan 74 i Norrköping.

Ullis-2018_fixad

ulrika började som elev på Klippoteket 1987 och därefter som anställd på Kam & Sax. efter att ha varit anställd ett par år så startade ulrika, ihop med maud,  Hårkällaren år 1992. år 2001 hade maud & ulrika växt ur lokalerna och hittade nya i samma hus  som passade perfekt. i början av 2012 så genomfördes en stor renovering av salongen för att modernisera och anpassa den optimalt till verksamheten. ulrika har en stor familj och hennes stora passion i livet, förutom frisör-yrket, är att resa.
utbildning: frisörskola, gesällbrev, mästarbrev och ett stort antal olika kurser och specialutbildningar genom åren.

Mika-2018_fixad

mika började som elev på hårkällaren för att sedan arbeta som anställd ett par år på en av Linköpings största salonger. 2003 startade mika eget och kom tillbaks  till oss på hårkällaren. mika är mamma till lilla Nova som föddes våren 2011, lilla Tuva som föddes januari 2014 och sambo med sin kära brandman. tillsammans har de renoverat sitt fina hus.
utbildning: frisörskola, gesällbrev och ett stort antal olika kurser och specialutbildningar.

Sara-2018_fixad

sara kom till oss på Hårkällaren i början på januari 2018 och hon har jobbat som frisör i många år och har en lång erfarenhet av yrket. sara har senast jobbat på en större salong på Drottninggatan och innan det på en salong i Söderköping. Hon är sambo med sin Tobias och har tre stora grabbar som alla brinner för innebandy.
utbildning: frisörskola, gesällbrev och ett stort antal olika kurser och specialutbildningar.

 


Gilla oss på Facebook

Instagram_App_Large_May2016_200

 

 

 

 

 

vi finns även på Facebook och Instagram, gå in och gilla oss, gilla våra bilder, checka in när du är här och hjälp oss upp på topplistorna!

%d bloggare gillar detta: