Öronhåltagning

Vi använder oss av örhängen från Blomdahl Medical vid öronhåltagning.

Medicinsk plast är världens enda material för öronhåltagning med 0% nickel. med ren, medicinsk plast kan du vara säker på att inte utsättas för någon nickel överhuvudtaget. rekommenderas för barn och vuxna som vill vara absolut säkra på att inte utveckla nickelallergi under  läkningsperioden.

Golden & Silver Medical Plastic är tillverkade i samma hudvänliga, medicinska plast som våra Medical Plastic håltagningsörhängen. Golden Medical Plastic håltagningsörhängen är förgyllda med 24K guld, medan Silver Medical Plastic är ytbelagda med den exklusiva ädelmetallen rodium. förgyllningen / rodieringen täcker bara den synliga delen, d v s den del av örhänget som inte ligger an mot örat. det är bara den hudvänliga, rena, medicinska plasten som kommer i kontakt med huden.

Titan accepteras extremt väl av kroppen och används därför allt oftare till implantat och i andra medicinska applikationer, ofta istället för rostfritt (kirurgiskt) stål. vi använder homogen (icke ytbelagd) titan av en medicinsk kvalitet pga. dess överlägsna hudvänliga egenskaper.

Håltagningsörhängen i Golden Titanium (Guldtitan) är förgyllda med 24 karats guld. förgyllningen täcker själva smyckesdelen, dvs den del som inte ligger an mot örat. allt för att endast det hudvänliga titan-materialet skall komma i kontakt med huden.

%d bloggare gillar detta: